Afhalen
Afhalen
Afhalen
Palingliefhebbers,
Afhaling paling komende feestdagen
We voorzien 5 afhaalmomenten:
- Woensdag 23/12: 13u – 17u
- Donderdag 24/12: 9u – 16u
- Donderdag 31/12: 9u – 16u
- Zaterdag 2/01: 13u – 17u
- Zondag 3/01: 9u – 14u
Keuzes:
- Paling in het groen € 22
- Paling in roomsaus en champignons € 22
- Paling in tomatensaus en champignons € 22
- Gebakken paling € 22
- Scampi Maison 6 of 9 stuks – €15/€20
Opmerking:
Geen frietjes verkrijgbaar
Alles wordt door ons individueel verpakt
De gerechten dienen thuis nog opgewarmd te worden
Er kan enkel telefonisch besteld worden en dit dagelijks vanaf 9u tot 12u en van 15u tot 19u op het
nummer 09/367 51 51
- 23/12 en 24/12 uiterlijk tot dinsdag 22/12 voor 19u
- 31/12 – 2/01 en 3/01 ten laatste tot dinsdag 29/12 voor 19u
Prettige Feestdagen!
Familie Van der Sypt – Lateir
Gerechten
Gerechten
Gerechten
VOORGERECHTEN
Garnalencocktail
Tomaat met garnalen
Gerookte zalm
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Vispannetje
Scampi’s maison (6/9 stuks)
Salade met gebakken scampis (6/9 stuks)
Gebakken geitenkaasje
½ portie paling naar keuze
VLEESGERECHTEN EN ANDERE GERECHTEN
Steak
Filet pur:
- met sla en tomaten
- met roomsaus en champignons
- met peperroomsaus
- met provençaalse saus
- met dragonsaus
Tomaat met garnalen (2 stuks)
Groentenburger + slaatje
Scampi’s Maison (9) met pasta
KINDERMENU
½ portie paling naar keuze
½ rumpsteak
Kippenfilet met appelmoes en frieten of aardappelkroketten
Balletjes in tomatensaus
Mayonaise/ketchup
Alle gerechten worden opgediend met frieten of brood
PALINGGERECHTEN
Paling in ’t groen (onze specialiteit)
Paling in tomatensaus
Paling in tomatensaus met champignons
Paling in roomsaus met champignons
Gebakken paling
Gebakken paling met tartaarsaus
Gebakken paling met tomatensaus en champignons
Gebakken paling met gebakken champignons
Gebakken paling met roomsaus en champignons
Alle palinggerechten kunnen afgehaald worden.
Over De Pluim
Over De Pluim
Palinghuis De Pluim bestaat sinds 1902. Het gerecht is paling, in al zijn variëteiten. Het bezoek is traditie. Het bord het Donkmeer. Zo wordt u aan de oevers van dit uitgestrekte meer, meer dan vijf generaties later en nog altijd door dezelfde familie op uw gastronomische wenken bediend.
Palinghuis De Pluim ontleent zijn naam aan een groepje schilders. Die waren aan het werk in de kerk van Overmere en toonden zich zo in de wolken over hun verblijfplaats dat ze een pluim op de gevel nalieten. In één beweging had Palinghuis De Pluim naam en faam.